LoooX Special Collection

Strakke, stoere RVS inbouwnissen die per direct een einde maken aan die vervelende flessen shampoo op de vloer. Een zegen voor tegelzetter en consument.

Meer kleur in de badkamer? Navigeer dan snel naar de LoooX Colour Box en Colour Shelf. De LoooX Colour Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als inbouwnis worden toegepast in iedere natte ruimte of elders in huis.

Om deze Colour serie compleet te maken is LoooX Colour Shelf een ideale aanvulling in de badkamer. Wie nu nog durft te beweren dat de planchet niet meer van deze tijd is, wordt nu gelogenstraft. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst werd, kan dat nu op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd.

De LoooX Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toilet-rolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. We gaan nooit meer stapelen en we spreken af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort.

 

  Schrijf je in voor de nieuwsbrief

  Klantenservice   +31 (0)570 61 00 71
  Werkdagen van 8:00 tot 17:30

 

  Stel meteen uw vraag