LoooX nieuwe catalogus 2014!

Onze met veel zorg en liefde ontwikkelde productcatalogus LoooX staat klaar voor u! Mag ik mijzelf aan u voorstellen? Mijn naam is Remco Muiderman en nagenoeg mijn hele leven staat in het teken van de badkamer. Als eigenaar van LoooX staat voor mij een mooie badkamer centraal. Kwaliteit en uitstraling zijn onze kernwaardes.

Remco Muiderman

Remco Muiderman

 In deze catalogus vindt u alles wat wij mooi vinden en waarvan wij de overtuiging hebben dat ze iedere ­badkamer op een hoger niveau brengen.

Onze uitgebreide collectie spiegels is met zorg door ons ontwikkeld. Blader rustig door onze catalogus en kom er achter dat nagenoeg alle mogelijkheden en maten aanwezig zijn. Realiseert u zich dat de meeste spiegels bij LoooX op voorraad liggen en ook nog eens de Hollandse kwa­liteit herbergen. Met de maatwerkoplossingen daarbij ­genomen, grijpt u met LoooX Mirror nooit meer mis.

Het fenomeen verlichting heeft de laatste tijd een enorme vlucht genomen. LoooX Mirror biedt alles wat u wenst. Naast de gebruikelijke T5 (TL) vindt u een scala aan LED opties en zelfs RGB (kleuren-LED) zit standaard in het LoooX programma. Verder zijn er verschillende soorten schakelaars die het gebruik nog verder vereenvoudigen.

“Naast LoooX Mirror is de LoooX BoX een volgende parel in de badkamer.”

Strakke, stoere RVS inbouwnissen die per direct een einde maken aan die vervelende flessen shampoo op de vloer. Een zegen voor tegelzetter en consument.

Meer kleur in de badkamer? Navigeer dan snel naar de LoooX Colour-Box en Shelf.
De LoooX Colour-Box is leverbaar in vele maten en kleuren en kan als inbouwnis worden toegepast in iedere natte ruimte of elders in huis.
Om deze Colour serie compleet te maken is LoooX Colour Shelf een ideale aanvulling in de badkamer. Wie nu nog durft te beweren dat de planchet niet meer
van deze tijd is, wordt nu gelogenstraft. Daar waar standaard een planchet onder een spiegel geplaatst werd, kan dat nu op diverse andere plekken tussen de tegels worden ingebouwd.

De LoooX Closed serie is een complete reeks aan (reserve) toilet-rolhouders en opbergsystemen voor die lelijke rollen. We gaan nooit meer stapelen en we spreken af dat we geen piramides meer gaan bouwen van deze toilet­rollen. Goed doordacht en met een stoere uitstraling geven wij de toiletrol de plek waar ze thuis hoort.

Uiteraard heb ik nog veel meer ideeën die in de komende jaren worden toegevoegd. Blijf ons volgen.

Kortom, genoeg redenen om met LoooX aan de slag te gaan. Vrijwel alle producten zijn vanuit voorraad leverbaar.

Heel veel plezier in de nieuwe badkamer!

Remco Muiderman