LoooX genomineerd voor de VROUW-award 2017

Direct stemmen
Klik dan hier

Onze LoooX Wooden Bath Shelf is genomineerd voor de VROUW-award 2017. En daar zijn we trots op! De komende weken stemmen tienduizenden VROUW-lezeressen op hun favoriete VROUW-producten. Onze stijlvolle badplank is genomineerd in de categorie woonaccessoires. Help je ons mee deze felbegeerde award te winnen?

Waarom de Wooden Bath Shelf

Na een drukke week is niets lekkerder dan even ontspannen in een heerlijk warm bad. Met onze Wooden Bath Shelf maak je het badritueel nog aangenamer. De Wooden Bath Shelf is voorzien van een handige inleg waarop gemakkelijk een boek of tablet geplaatst kan worden. Hierdoor kun je heerlijk een serie bekijken onder het genot van een warme kop thee. Tot slot is de badplank een stoer element voor in de badkamer. Genoeg redenen voor de VROUW-award nominatie!

Stem op LoooX

In totaal zijn er twaalf categorieën. LoooX is, samen met 5 andere producten, genomineerd in de categorie woonaccessoires. Het is aan de lezeressen van VROUW en aan jullie wie de felbegeerde award wint. Help je ons mee? Doorloop de twaalf categorieën en stem bij de woonaccessoires op LoooX! Je kunt stemmen via https://contests.tmg.nl/voting. Alvast hartelijk dank voor jouw stem.

Over VROUW

De VROUW is onderdeel van de Telegraaf en een prachtig tijdschrift voor vrouwen. Lees in de VROUW alles wat je dagelijks wilt weten en bespreken op gebied van psyche & relatie, mama, gezond, lekker eten en lifestyle.