Bezoek LoooX tijdens de VT Wonen & Designbeurs 2017

Voornemens om een nieuwe badkamer te realiseren? Laat je van 3 t/m 8 oktober 2017 inspireren bij de LoooX stand tijdens de VT Wonen & Design Beurs in de RAI Amsterdam. Tijdens dit zesdaagse evenement zijn wij aanwezig in hal tien, standnummer 10-042. Zien we je daar?

Bekijk ons vakmanschap
De VT Wonen & Design Beurs is het grootste woonevent van Nederland en een walhalla voorinterieurliefhebbers. Tijdens deze beurs vind je de nieuwste interieurtrends en doe je inspiratie op voor het komende seizoen. Dit jaar zijn de producten van LoooX voor het eerst vertegenwoordigd op de beurs. Daar zijn we trots op! De laatste maanden is de LoooX collectie flink uitgebreid met stijlvolle en vernieuwende producten. Kom langs bij ons op de stand en laat je inspireren.

De koffie staat klaar
Je bezoekt de LoooX stand in hal tien, standnummer 10-042. Houd onze social media in de gaten voor de laatste informatie rondom onze deelname. LoooX is te volgen op Facebook, Instagram, Twitter en LinkedIn. We zien je graag tijdens de VT Wonen & Design Beurs 2017!

LoooX Vlog #1

LoooX Vlog #2